Úvod .. BIODROGA více... .. Účinné látky

Kosmetické účinné látky - J

JOJOBOVÝ VOSK

INCI: JOJOBA (SIMMONDSIA CHINENSIS) WAX

Jemný, lehký peelingový granulát, který odstraňuje odumřelé šupinky pleti a povzbuzuje mikrocirkulaci pokožky.

JOJOBÝ OLEJ

INCI: JOJOBA (SIMMONDSIA CHINENSIS) SEED OIL

Získává z tobolek jojobového keře, který roste v Mexiku a Arizoně, lisováním za studena. Je bohatý na vitamín E, proteiny a nenasycené mastné kyseliny. Doplňuje vlhkost do pokožky a má ochranný účinek i proti extrémním klimatickým podmínkám. Má intenzivní efekt proti stárnutí a zlepšuje elasticitu pleti. Tento olej na základě svého jedinečného chemického složení nežlukne.