vanoce-balicky-2018.jpg

Kosmetické účinné látky - C

CERAMIDY 3

INCI: CERAMIDE 3

jsou identické s ceramidy v pleti. Mají vypínající a zjemňující efekt na linie a vrásky.

CHLORHEXIDIN DIGLUKONÁT

INCI: CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE

Antibakteriální látka, která výrazně posiluje imunitu, zvyšuje ochranný kyselý plášť pokožky a zabraňuje vzniku nových nečistot pleti.

CHRONODYN®

INCI: EUGLENAGRACILISEXTRACT

Biotechnologický extrakt z jednobuněčné mikrořasy (Euglena gracilis), který je zodpovědný za probuzení správných funkcí buněk pokožky. Zvyšuje tak látkovou výměnu buněk a mikrocirkulaci pokožky. Dále posíluje vitalitu i pružnost, zpevňuje kontury a zmírňuje linie a vrásky.

ČÍNSKÁ HLÍNA

INCI: KAOLIN

bělavá hornina sedimentárního původu je složena převážně z jílovitých částí. Proto se jí též říká "bílý jíl". Pohlcuje přebytečný kožní maz, redukuje jeho tvorbu a odstraňuje nepříjemný lesk z povrchu pokožky.

CITRÓNOVÝ OLEJ / CITRÓNOVÝ PRÁŠEK

INCI: LEMON OIL ( CITRUS MEDICA LIMONUM )

získávají se ze slupek zralých plodů citrónů. Citrónový olej se vyznačuje revitalizačním a stimulujícím efektem. Citrónový prášek má osvěžující a jemně bělící účinky.V kosmetice se používá především kvůli svým revitalizačním a stimulujícím vlastnostem.

CODIAVELANE®

INCI: CODIUM TOMENTOSUM (ALGAE) EXTRACT

základem jsou řasy ze souostroví Bréhat, Francie. Tato látka drasticky zvyšuje vazbu vlhkosti epidermu a je účinnou ochranou proti vnějším škodlivým vlivům (přetopené prostředí, sluneční záření, agresivní čistící substance), které mohou pleť nepříjemně vysušit.

CUTIPURE CLR™

INCI: TARAKTOGENOS KURZIJ SEED OIL, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM BRANCH / LEAF OIL, POTASSIUM LAUROYL WHEAT AMINO ACIDS, PALM GLYCERIDES, CAPRYLOYL GLYCINE, MAGNALIA GRANDIFLORA BARK EXTRAKT

je speciální kombinace účinných látek z mnohočetných rostlinných extraktů, které jsou známy díky svému antibakteriálnímu účinku. Vykazují optimální účinek zvláště proti bakteriím, nečistotám a zanícením. Dále také normalizují přebytečnou produkci kožního mazu.

CYPŘIŠOVÝ OLEJ

INCI: CYPRESS (CUPRESSUS SEMPERVIRENS) OIL

je vyráběn z lístků a malých větviček keře cypřiše. Cypřišový olej je antiseptický, antibakteriální a zklidňující. Podporuje odvodňování tkáně.


BIODROGA katalog PDF BIODROGA katalog PDF